ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Σάμπα, Κουλιμπαλί η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Με Σάμπα, Κουλιμπαλί η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι διατηρεί τη διάταξη των τριών κεντρικών αμυντικών και αρχίζει στην ενδεκάδα τους Σάμπα και Κουλιμπαλί, αφήνοντας εκτός τους Μέστο, Γουακάσο.

Με σχήμα έκπληξη και με τον Κρίστοφερ Σάμπα στην ενδεκάδα, παρατάσσει ο Αντρέα Στραματσόνι τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιταλός προπονητής διατηρεί τους τρεις στόπερ σε σύστημα 3-5-2, παρότι στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε τονίσει ότι θα χρησιμοποιεί άλλη τακτική.

Από εκεί και πέρα, όπως είχε προαναγγείλει το sport24.gr, ο Κρίστοφερ Σάμπα θα κάνει το ντεμπούτο στη Superleague και πρώτη φορά ως βασικός.

Συγκεκριμένα, ο Στιλ είναι στην εστία, οι Σάμπα, Μολέντο και Ιβανόφ αποτελούν τους τρεις στόπερ, ο Κουλιμπαλί είναι ο δεξιός μπακ-χαφ, ο Χουλτ ο αριστερός, οι Ζέκα, Λουντ και Λεντέσμα συνθέτουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής και οι Λέτο, Μπεργκ αγωνίζονται ως επιθετικό δίδυμο.

Ο Μέστο και ο Γουακάσο έμειναν αναπληρωματικοί, λόγω της απόδοσης τους στο ματς με τον Άγιαξ. Ο Λεντέσμα παίζει παρότι αναμενόταν να προφυλαχθεί, ενώ οι Βιγιαφάνιες και Εμποκού δεν πήραν ευκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός αρχίζει χωρίς Έλληνα στην ενδεκάδα του, αφού ο Κουτρουμπής είναι εκτός, ενώ στην 18άδα ο μόνος με ελληνικό διαβατήριο είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ