ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ρινάλντι κόντρα στην Ομόνοια ο Παναθηναϊκός

Με Ρινάλντι κόντρα στην Ομόνοια ο Παναθηναϊκός

Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό της Πέμπτης κόντρα στην Ομόνοια τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο ο Μπεργκ αλλά και οι Στιλ, Ζέκα, Μολέντο, Χουλτ, Αμπέντ, Χουχούμης

Την πρώτη του συμμετοχή έστω και σε φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κάνει την Πέμπτη στο φιλικό με την Ομόνοια ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κύπρο και θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής ώστε να αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Μπεργκ, Ζέκα και Στιλ αλλά και οι τραυματίες Μολέντο, Χουλτ, Τελάντερ καθώς και οι Αμπέντ, Χουχούμης που δεν υπολογίζονται. Όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στον Ρινάλντι με τους φίλους του τριφυλλιού να παίρνουν μια πρώτη γεύση από τον Αργεντινό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

""Κορόιδο", τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο είχε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, που «πετάει» αύριο για Κύπρο με 20 παίκτες.

Μια ακόμα απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε "κορόιδο", ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Μολέδο προπονήθηκε ατομικά, ενώ Χουλτ και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμά τους.

Μετά το τέλος της ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοι Λευκωσίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο «ΓΣΠ».

Στην αποστολή, που θα «πετάξει» αύριο στις 8:25 το πρωί από την Αθήνα για την Λάρνακα, συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Νάνο, Ευαγγέλου, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ