ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με προσοχή η διαχείριση του Μολέντο

Με προσοχή η διαχείριση του Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το χτύπημα που δέχτηκε στη γάμπα ο Ροντρίγκο Μολέντο προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στον Στραματσόνι και στο ιατρικό επιτελείο, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δεν ανησυχεί, αλλά δεν προτίθεται να ρισκάρει με τον Ροντρίγκο Μολέντο ο Αντρέα Στραματσόνι... Ο Ιταλός προπονητής θα διαχειριστεί με προσοχή τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο στο παιχνίδι (15/9) του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League.

Η ενημέρωση που έχει ο Στραματσόνι από το ιατρικό επιτελείο είναι πως το χτύπημα που έχει δεχτεί ο Βραζιλιάνος στη γάμπα του δεξιού ποδιού δεν εμπνέει ανησυχία. Παράλληλα, θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή για το πως αισθάνεται, ώστε να σιγουρευτεί για τον βασικό κεντρικό αμυντικό του.

Η επικρατούσα θεωρία υποστηρίζει πως ο Μολέντο θα χρησιμοποιηθεί στο σαββατιάτικο (10/9) ματς με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα ο Στραματσόνι να τον διατηρήσει στον πάγκο, για να τον προφυλάξει για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Το ιατρικό επιτελείο και ο Στραματσόνι έδειξαν μεγαλύτερη σύνεση στην αντιμετώπιση του τραυματισμού του Μολέντο, λόγω του βεβαρυμένου ιατρικού παρελθόντος του Βραζιλιάνου. Εξ' ου και η επιφυλακτική διαχείριση που προγραμματίζεται εν όψει των πρώτων αγώνων της σεζόν.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ