ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με πούλμαν θα επιστρέψει από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ (Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει το βράδυ του Σαββάτου οδικώς από τα Γιάννενα. Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους πράσινους σε αυτή τη λύση.

Το ερχόμενο Σάββατο (10/2) ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι έχουν να σκεφτούν και εκείνο της επιστροφής από τα Ιωάννινα.

Ποιο είναι το πρόβλημα που υπάρχει; Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 7.30 και η τελευταία πτήση από τα Γιάννενα για την Αθήνα είναι στις 8.30!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι από φύση αδύνατο να προλάβουν οι πράσινοι να πετάξουν το βράδυ του Σαββάτου. Έτσι τα ενδεχόμενα που υπήρχαν ήταν δύο. Το πρώτο ήταν να παραμείνει η αποστολή ακόμα ένα βράδυ και φύγουν το βράδυ της Κυριακής χάνοντας ουσιαστικά όλη τη μέρα τους και η δεύτερη να πάρουν το δρόμο της επιστροφής με το πούλμαν.

Τελικά αυτό θα κάνουν τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα καλύπτοντας μία απόσταση 411 χιλιομέτρων (και περίπου 4,5 ωρών) με το πούλμαν της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ