ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με πολλά προβλήματα ο Παναθηναϊκός με τον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΑΛΤΜΑΝ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΑΛΤΜΑΝ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός των οικονομικών προβλημάτων και των απουσιών υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:30) και ψάχνει τη νίκη για να ανέβει θέσεις στη βαθμολογία.

Στα πιο δύσκολα γενέθλια της σύγχρονης ιστορίας του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:30) στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και θέλει τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία. Ανήμερα της συμπλήρωσης 110 χρόνων ζωής, το Τριφύλλι οφείλει να δείξει ότι δεν το βάζει κάτω και δεν θα λυγίσει από τα οικονομικά προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός στη 12η με 19. Ασφαλώς, ουσιαστικός κίνδυνος υποβιβασμού δεν υπάρχει για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο η επίτευξη της νίκης θα διαλύσει και τα τελευταία σύννεφα ανησυχίας.

Αγωνιστικά, ο Ουζουνίδης έχει πολλές απουσίες και προσπαθεί να καμουφλάρει τα προβλήματα. Ο 50χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μολίνς, Λουτσιάνο, Μουνιέ και Τζανδάρη και τον τιμωρημένο Στάικο, ενώ οι Κάτσε και Μυστακίδης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με μόλις δύο προπονήσεις.

Στην ενδεκάδα, θα αρχίσουν ο Βλαχοδήμος στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό, οι Κάτσε, Κουρμπέλης και Λουντ θα αγωνιστούν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, ο Άλτμαν θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Χατζηγιοβάνης στο αριστερό και ο Δώνης στην κορυφή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ