ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο το ντεμπούτο Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό

Με ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο το ντεμπούτο Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο χρονικός ορίζοντας για το πρώτο ματς του Μπουμάλ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, το ραντεβού της Δευτέρας και η πρώτη προπόνηση αλλά και το τι μέλει γενέσθαι με την τιμωρία του Καμερουνέζου.

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος τα έχουν βρει σε όλα για την μετακίνηση του Ολιβιέ Μπουμάλ στο τριφύλλι και την Δευτέρα (28/12) αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και στο συμβόλαιο του Καμερουνέζου με τους πράσινους.

Αυτό θα γίνει στη συνάντηση που θα έχουν οι άνθρωποι των πράσινων, Φύσσας, Βόκολος με τον μάνατζερ και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που αναμένεται να έχει επιστρέψει από τις ολιγοήμερες διακοπές του στο Παρίσι.

Ο Μπουμάλ έχει πει το "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού η οποία την Δευτέρα θα αποτυπωθεί και σε χαρτί και θα πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα δεν αποκλείεται την Δευτέρα (28/12) το απόγευμα ο πρώην άσος του Πανιωνίου να φορέσει για πρώτη φορά τα πράσινα.

Συγκεκριμένα η επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα το απόγευμα στις 5.00μ.μ. και δεν αποκλείεται ο Μπουμάλ να είναι το νέο πρόσωπο που θα έχει στην διάθεση του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Δύσκολα να προλάβει

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το πρώτο παιχνίδι για το οποίο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Ιταλός τεχνικός πολύ δύσκολα αυτό θα είναι το ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου. Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός μπορεί να δηλώσει τον παίκτη στην ΕΠΟ από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

Βέβαια από τη στιγμή που την 1η του νέου έτους, ημέρα Παρασκευή, τα γραφεία θα είναι κλειστά και 2/3 Ιανουαρίου είναι Σάββατο, Κυριακή η όποια μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου. Ημέρα που είναι προγραμματισμένη και η αναμέτρηση των πράσινων με τον Παναιτωλικό.

Οπότε είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο μέσα σε μια μέρα να είναι έτοιμο το δελτίο του Μπουμάλ με το τριφύλλι. Άρα το πιο πιθανό είναι πως ο Καμερουνέζος θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Ιανουαρίου. Εκεί αναμένεται να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος.

Η τιμωρία του Μπουμάλ

Ο Μπουμάλ τώρα θα έρθει στον Παναθηναϊκό κουβαλώντας και τιμωρία μιας αγωνιστικής από τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών με τον Πανιώνιο στο ματς με την ΑΕΚ.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν δηλώσει ο 26χρονος επιθετικός να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με το τριφύλλι. Πλέον όμως η τιμωρία "μεταφέρεται" στους πράσινους οι οποίοι πρέπει να διαλέξουν σε ποιο ματς δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Καμερουνέζο άσο και το πιθανότερο είναι πως θα επιλέξουν το ίδιο παιχνίδι

Δεν αποκλείεται εξάλλου όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στο συμβόλαιο του Μπουμάλ να υπάρχει και σχετικός όρος ώστε να μην παίξει σε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό αγώνων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ