ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με παρόντες τους υγιείς ο Παναθηναϊκός

Με παρόντες τους υγιείς ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ συνεχίστηκε χωρίς να υπάρξει νέο απρόοπτο και ο Στραματσόνι εστίασε την προσοχή του στην τακτική.

Μετά από αρκετές ημέρες, ο Αντρέα Στραματσόνι προπόνησε τον Παναθηναϊκό χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο απρόοπτο, αφού πλην όσων έχουν τραυματιστεί από τις προηγούμενες ημέρες, οι υπόλοιποι πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (26/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Ιταλός προπονητής καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς τους Πέτριτς, Κοτσόλη και Γιαννακόπουλο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ενσωματωθούν, ενώ το ίδιο ισχύει για τους μακροχρόνια απόντες Σάντσεθ και Μπουμάλ.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Ο 39χρονος κόουτς προσαρμόζει τις οδηγίες του στον τρόπο που περιμένει να αγωνιστεί η ΑΕΚ, εξ' ου και η επιμονή του για την κάθετη κυκλοφορία της μπάλας, έναντι της παράλληλης. Επίσης, οι παίκτες θα δουν dvd με φάσεις της Ένωσης, για να εξοικειωθούν με τους αντιπάλους τους.

Οι Γιαννακόπουλος, Κοτσόλης και Μπουμάλ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Πέτριτς και Σάντσεθ έκαναν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με θεραπεία και ατομικό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (27/2) στις 16:30 και έπειτα, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το κυριακάτικο (28/2) αθηναϊκό ντέρμπι.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ