ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Παναθηναϊκό το Δ.Σ. της Super League

Με Παναθηναϊκό το Δ.Σ. της Super League

Θα δώσει το παρών ο Παναθηναϊκός στο Δ.Σ. της Super League που θα συζητηθούν θέματα για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και τη διαιτησία. Με Μπαλωμένου, Μαυροκουκουλάκη και Παναγόπουλο οι "πράσινοι".

Στις 20 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει ότι αποσύρει τον εκπρόσωπο του από την Super League διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση από την NOVA των πληρωμών για το τηλεοπτικό συμβούλιο.

Ενάμιση μήνα μετά, οι «πράσινοι» άλλαξαν στάση. Με την δικηγόρο Αθηνά Μπαλωμένου, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάνο Μαυροκουκουλάκη και τον Χρήστο Παναγόπουλο, δίνουν το παρών στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που είναι σε εξέλιξη με πολλά «καυτά» θέματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι οι προτάσεις που έχουν τεθεί στο τραπέζι για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και μείωση των ομάδων σε 14 από την περίοδο 2018-19, play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή από την σεζόν 2017-18, η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, οι αλλαγές στον τρόπο επιλογής της ΚΕΔ (εκλογή των δύο από τα τρία μέλη από την Super League και τις ομάδες) και της εκπροσώπησης στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ (τέσσερις ψήφοι ανά ομάδα και όχι μία).

Επίσης, θα αποφασιστεί η αλλαγή στην προκήρυξη των play offs τα οποία φέτος θα ξεκινήσουν χωρίς προηγουμένως να έχουν εξεταστεί οι φάκελοι των ομάδων από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαραγκός: "Είναι καλός ο Μόλινς, χρειάζεται χρόνο"
Το περιβάλλον Μπαλτάκου διαψεύδει τα περί Ρώσου
Μπήκε ο Τελάντερ, ενσωματώθηκε ο Βέμερ
Έμεινε ικανοποιημένος από τους αναπληρωματικούς ο Ουζουνίδης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ