ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Οικονόμου βασικό κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό θα κάνει την Τετάρτη κόντρα στην Λαμία για το Κύπελλο ο Βαγγέλης Οικονόμου που συμπεριλήφθηκε στην 20άδα των πράσινων. Ξεπέρασε το πρόβλημα του ο Μουνιέ.

Ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό θα κάνει την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία ο Βαγγέλης Οικονόμου με τον 30χρονο αμυντικό να επιλέγεται στην 20άδα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Κουρμπέλη.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Κολοβέτσιος για να πάρει ανάσες καθώς πέρασε και μια τροφική δηλητηρίαση τις προηγούμενες μέρες όπως και ο Λουντ που είχε χτυπήσει στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Στην 20άδα του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μολίνς, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.

Εκτός έμειναν οι Κότσαρης, Λουντ, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Ρέις, Εμμανουηλίδης και Μπουζούκης που είναι στην Εθνική Ελπίδων.

Αναφορικά με την προπόνηση μετά την αρχική προθέρμανση οι πράσινοι συνέχισαν ε ασκήσεις συναρμογής με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με κορόιδο. Ατομικό έκανε ο Κότσαρης και θεραπεία ο Λουντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ