ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Οικονόμου βασικό και Δώνη στην επίθεση ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οικονόμου EUROKINISSI SPORTS

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει ο Οικονόμου κόντρα στον Λεβαδειακό. Παίζει στην επίθεση ο Δώνης, στον πάγκο οι Ινσούα, Χίλιεμαρκ.

Με αλλαγές και εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα των Οικονόμου, στο ντεμπούτο του με το τριφύλλι ενώ βασικός θα παίξει και ο Δώνης που αναμένεται να αγωνιστεί στην επίθεση του τριφυλλιού.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν και Δώνη.

Στην ενδεκάδα που έχει παρατάξει ο 49χρονος τεχνικός το πιθανότερο είναι πως θα δούμε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ με τους Κουλιμπαλί στο δεξί άκρο, τον Οικονόμου στο αριστερό και τους Κουρμπέλη, Κολοβέτσιο ως στόπερ. Μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Λουντ, Τζανδάρης, με τους Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν να παίζουν πίσω από τον προωθημένο Δώνη.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο Παναθηναϊκός να παίξει με ένα 3-4-3 έχοντας στην άμυνα τους Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Κουρμπέλη και τους Λουντ, Κουλιμπαλί σε ρόλο μπακ χαφ. Κάτι που θα φανεί με την έναρξη του αγώνα στη Λιβαδειά.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Διούδης, Ινσούα, Γιόχανσον, Χίλιεμαρκ, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκοψε από την 18άδα τον Κουντουριώτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ