ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Οικόνομου και Χίλιεμαρκ η αποστολή του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην 20άδα του αγώνα της Κυριακής τον Οικονόμου αλλά και τον "φευγάτο" Χίλιεμαρκ. Έμειναν εκτός οι Ρέις, Ευαγγέλου και Μολέντο.

Η παρουσία των Βαγγέλη Οικονόμου, για πρώτη φορά, και του "φευγάτου" Όσκαρ Χίλιεμαρκ ξεχωρίζουν από τα ονόματα της αποστολής που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου για το ματς με τον Πλατανιά.

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός από τη στιγμή που εκδόθηκε το δελτίο του είναι στην διάθεση του Ουζουνίδη και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ενώ για τον Χίλιεμαρκ υπάρχει ακόμα ανοιχτό παράθυρο για την παραμονή του στην ομάδα.

Επίσης στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν και οι Διούδης, Κουλιμπαλί για τους οποίους σας είχε ενημερώσει από τη Παρασκευή το Sport24.gr πως είναι πανέτοιμοι.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μολίνς αλλά και ο τραυματίας Μολέντο που δεν γυμνάστηκε ούτε το Σάββατο καθώς επίσης και οι Κότσαρης, Ευαγγέλου, Ρέις, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Όπως είναι φυσικό εκτός είναι Χουλτ, Κουτρουμπής, Σιλά, Καμπέσας, Τσάβες που εδώ και καιρό είναι εκτός ομάδας για διαφορετικούς λόγους αλλά και ο Λουτσιάνο που είναι τραυματίας ενώ δεν έχει επιστρέψει ακόμα.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ