ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μυστακίδη, Κάτσε η αποστολή του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναμενόταν και από τη στιγμή που δεν υπήρχε όρος μη συμμετοχής τους τόσο ο Γιάννης Μυστακίδης όσο και ο Έργους Κάτσε συμπεριλήφθηκαν από τον Ουζουνίδη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με συνταγή Νέας Σμύρνης αναμένεται να παραταχθεί στην Λεωφόρο τη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει κάποιο επιπλέον πρόβλημα σε σχέση με την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.

Αντίθετα κιόλας έχει στη διάθεση του και τον Μυστακίδη που εξέτισε την τιμωρία του. Μάλιστα τόσο ο Έλληνας επιθετικός όσο και ο Κάτσε από τη στιγμή που δεν υπάρχει όρος μη συμμετοχής τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην 20άδα των πράσινων.

Σε αυτή μετέχει για πρώτη φορά μετά από καιρό και ο Κότσαρης, ο νεαρός γκολκίπερ, ο οποίος λογικά θα είναι ο ένας εκ των δυο που θα μείνει εκτός 18άδας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Βλαχοδήμο, Κότσαρη, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικο, Κάτσε, Τζανδάρη, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Πίσπα, Μολίνς, Μυστακίδη, Λουτσιάνο.

Εκτός έμειναν οι Κουλιμπαλί, Μπουζούκης, Άλτμαν, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ