ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μπεργκ στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Με Μπεργκ στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έβγαλε όλη την προπόνηση της Δευτέρας (8/2) και έθεσε υποψηφιότητα ώστε να βρίσκεται στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς της Τετάρτης (10/2) με τον Ατρόμητο.

Από τον Μάρκους Μπεργκ ήρθαν τα ευχάριστα για τον Αντρέα Στραματσόνι την Δευτέρα (8/2) καθώς ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Σουηδό να παίρνει μέρος και να βγάζει όλη την προπόνηση.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα είναι στην διάθεση του 39χρονου προπονητή για το ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (10/2) και φυσικά δεν αποκλείεται να ηγηθεί της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η παρουσία του Μπεργκ φυσικά και είναι πολύ σημαντική και δίνει στα χέρια του Στραματσόνι μια επιπλέον λύση για την επίθεση των πράσινων.

Πλην του Σουηδού ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον έτερο Σκανδιναβό, τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος επίσης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και μετά γυμνάστηκε μόνος του.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν δεν είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης θα είναι καθόλα έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μέστο προπονήθηκε κανονικά και την Δευτέρα, έχει ξεπεράσει την ίωση, και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί και αυτός κανονικά στο Περιστέρι.

Ενώ αναφορικά με τον Λέτο πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του. Ο Αργεντινός θα χρειαστεί δυο εβδομάδες περίπου για να είναι σε θέση να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην προπόνηση της Δευτέρας υπήρξε και εξάσκηση στα πέναλτι για παν ενδεχόμενο ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπόνηση, το μεσημέρι στο Κορωπί, περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα πέναλτι.

Ο Τελάντερ έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε, τέλος, και ο Μπουμάλ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ