ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μπεργκ και Κλωναρίδη στη Θεσσαλονίκη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μπεργκ και Κλωναρίδης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού και θα αγωνιστούν εναντίον του Ηρακλή. Έμειναν στην Αθήνα οι Ευαγγέλου και Βλαχοδήμος Π.

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα την Παρασκευή (10/3) και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο στην προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης.

Την 20άδα απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Χουλτ, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ρέις, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

Η προετοιμασία για το ματς του Καυτανζογλείου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι, ενώ απών ήταν ο Ευαγγέλου, λόγω ίωσης. Πάντως, επέστρεψε στην αποστολή ο Τελάντερ μετά από πολύ καιρό, συνεπώς θα έχει διαθέσιμη εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πιθανότατα θα εμπιστευτεί το δίδυμο Κουτρουμπή - Κουρμπέλη. Ο Μολέντο εκτίει την ποινή δύο αγωνιστικών και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ