ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μπεργκ η αποστολή του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός ενώ ο Ουζουνίδης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη χρησιμοποίηση ή μη του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε τελικά την έκπληξη και κατάφερε να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο καθώς ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά.

Ο 48χρονος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην 20άδα που επέλεξε και θα αποφασίσει για την χρησιμοποίηση του ή μη μην θέλοντας να τον επιβαρύνει τόσο πολύ ενόψει και του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Από την προπόνηση του Παναθηναϊκού όμως δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς ο Στιλ αποχώρησε από το πρόγραμμα με κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και η χρονική διάρκεια της απουσίας του.

Πλην του Στιλ εκτός αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μολέντο, Ρέις όπως επίσης και οι Χουχούμης, Τελάντερ που είναι επίσης τραυματίες αλλά και οι Ξενόπουλος, Μίγγος, Ρινάλντι και Μπουζούκης.

Αντίθετα στην 20άδα πλην του Μπεργκ έχουν συμπεριληφθεί και τέσσερις μικροί οι Ευαγγέλου, Πίσπας, Χατζηγιοβάνης και Στάικος και δυο εξ αυτών θα είναι σίγουρα στην 18άδα με τον Ευαγγέλου μάλιστα να είναι στο αρχικό σχήμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» έγινε το Σάββατο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Λουκ Στιλ αποχώρησε από την προπόνηση με κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού χεριού και θα υποβληθεί σε εξέταση για να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Ο Ροντρίγκο Μολέντο έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ράσμους Τελάντερ ακολούθησε ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Σε αυτήν είναι οι Ο. Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ