ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με μπάτζετ 15 εκ. ευρώ ο Παναθηναϊκός

Με μπάτζετ 15 εκ. ευρώ ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος αυξάνει το μπάτζετ του Παναθηναϊκού κατά 3 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον, προκειμένου να διασφαλίσει την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ.

Αποφασισμένος να δώσει τη δυνατότητα στον Αντρέα Στραματσόνι να φέρει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, για αυτό έχει αποφασίσει να αυξήσει το μπάτζετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, για τις αμοιβές των παικτών θα διατεθούν την επόμενη σεζόν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα ποσά που θα καταβληθούν για λύσεις συμβολαίων ή για αγορές δικαιωμάτων.

Το μπάτζετ θα αυξηθεί κατά 3 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, κάτι που δείχνει την πρόθεση της διοίκησης του Τριφυλλιού για τη μεταγραφική περίοδο.

Επιπροσθέτως, ο Αλαφούζος φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τον Στραματσόνι ότι εφόσον απαιτηθεί η υπέρβαση για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τότε θα ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Αναμφίβολα, ο Στραματσόνι έχει να διαχειριστεί τα περισσότερα χρήματα που έθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη διάθεση προπονητή, από την ημέρα που ενεπλάκη στον Παναθηναϊκό.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ