ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μολίνς, Κότσαρη η αποστολή του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην 19άδα του αγώνα με τον Αστέρα τον Γκιγιέρμο Μολίνς που μπορεί να προσφέρει για δεκαπέντε-είκοσι λεπτά τις υπηρεσίες του.

Για πρώτη φορά μετά τα μέσα Ιανουαρίου και τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Γκιγιέρμο Μολίνς βρίσκεται ξανά σε αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Σουηδό φορ να είναι διαθέσιμος για να παίξει για δεκαπέντε-είκοσι λεπτά και να δώσει έστω και για μικρό χρονικό διάστημα μια επιπλέον λύση στον Μαρίνο Ουζουνίδη

Ο εκ των αρχηγών του τριφυλλιού συμπεριλήφθηκε στην 19άδα και πιθανότατα θα είναι και στον πάγκο των πράσινων ώστε αν χρειαστεί στην διάρκεια της αναμέτρησης να μπορέσει να παίξει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Επίσης στην 19άδα βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Κότσαρης με το νεαρό γκολκίπερ να έχει αφήσει πίσω του τις όποιες ενοχλήσεις είχε και να είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού ώστε να κάτσει στον πάγκο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Αυλωνίτη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Τζανδάρη, Λουντ, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Στάικο, Μπουζούκη, Πίσπα, Κουντουριώτη, Μολίνς και Ευαγγέλου.

Φυσικά οι πράσινοι έχουν αρκετά προβλήματα καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κάτσε, Βλαχοδήμος και Οικονόμου ενώ εκτός έμεινε και ο Άλτμαν που είναι τραυματίας αλλά και ο Λουτσιάνο που είναι στο τελικό στάδιο επανένταξης.

Να σημειώσουμε ότι η Κ20 του Παναθηναϊκού παίζει την Κυριακή το μεσημέρι στις 12:00 κόντρα στον Αστέρα και δεν αποκλείεται ο Γιάννης Μπουζούκης αν δεν παίξει καθόλου το Σάββατο να ενισχύσει τους νέους του τριφυλλιού στην προσπάθεια τους για κατάκτηση του τίτλου. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και με τον Χρήστο Κουντουριώτη που βρίσκεται επίσης στην αποστολή καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς των Νέων έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ