ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μολέντο και Βιγιαφάνιες η προπόνηση

Με Μολέντο και Βιγιαφάνιες η προπόνηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο Λούκας Βιγιαφάνιες δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σύντομα θα υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη. Γενική είσοδος στα 10 ευρώ με τη Λάρισα.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Ροντρίγκο Μολέντο και Λούκας Βιγιαφάνιες, τη Δευτέρα (18/9). Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έχουν ενσωματωθεί πλήρως υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο μεταξύ, σε δυο γκρουπ χωρίστηκαν οι παίκτες στην προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με προθέρμανση, αερόβια άσκηση με πάσες και παιχνίδι τακτικής.

Ο Κουλιμπαλί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Καμπέσας, Τζανδάρης υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Για τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Λάρισα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενημέρωσε η ΠΑΕ. Με εξαίρεση τις θύρες 10 και 3, ορίστηκε γενική είσοδος στα 10 ευρώ για όλους τους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχήΤετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου (20:30)την ΑΕΛ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμεραΔευτέρα 18/9στις 10:30και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr.και από τα εκδοτήρια του γηπέδου που θα λειτουργούν 9:30 έως 17:30 σήμερα και αύριο και 10:30 ως την έναρξη του αγώνα την Τετάρτη.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 € σε όλες τις θύρες του γηπέδου, πλην της θύρας 10 (15 €) και της θύρας 3 (20 €).

Οι φίλαθλοι δικαιούνταιέως4 εισιτήρια, εφόσον - για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά - δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ