ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μολέντο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο επέστρεψε από την άδεια που είχε πάρει και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας. Δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιποι ομάδα οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα (13/3) το πρωί με τους πράσινους να ξεκινούν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που θα γίνει στην Λεωφόρο και πλέον εκτός τον χαρακτήρα γοήτρου έχει και τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο για τους παίκτες του τριφυλλιού.

Στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη τέθηκε και πάλι ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος άσος από τη στιγμή που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με Βέροια και Ηρακλή είχε ζητήσει και του είχε χορηγηθεί άδεια για να απουσιάζει από τις προπονήσεις. Την Δευτέρα όμως βρέθηκε κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης" και πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα από το πρόγραμμα υπήρχαν τρεις απόντες. Καθώς οι Κουτρουμπής, Κλωναρίδης γυμνάστηκαν μόνοι τους αλλά αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο δεν θα χάσουν το ντέρμπι ενώ κλινήρης ήταν ο Μαρινάκης ο οποίος έχει γαστρεντερίτιδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την πρώτη τους προπόνηση εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακού πραγματοποοίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας, "Γ. Καλαφάτης", στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", πάσες, ασκήσεις με τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Απουσίασε ο Μαρινάκης λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ οι Κλωναρίδης και Κουτρουμπής προπονήθηκαν ατομικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ