ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λουτσιάνο, Μυστακίδη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα τον Λουτσιάνο ο οποίος επιστρέφει μετά από έξι μήνες και τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Έξι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, τον Σεπτέμβριο στο ματς με την ΑΕΛ, ο Λουτσιάνι επέστρεψε σε αποστολή επίσημου ματς καθώς συμπεριλήφθηκε στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Επίσης στην 20άδα βρίσκεται και ο Μυστακίδης ο οποίος ξεπέρασε και αυτός τις ενοχλήσεις στο γόνατο και ο 49χρονος τεχνικός θα έχει δυο ακόμη ποιοτικές λύσεις στην διάθεση του.

Αναλυτικά στην 20άδα βρίσκονται οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Μυστακίδης και Λουτσιάνο.

Εκτός έμειναν οι Άλτμαν, Κότσαρης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης και Μπουζούκης.

ΜΕΡΙΚΗ ΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΕΣΩ ΠΛΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ

Ο Γιάννης Μπουζούκης μάλιστα στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της Παρασκευής και σε μια κόντρα με τον Κάτσε χτύπησε το δεξί του γόνατο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μερική ρήξη στον έσω πλάγιο και αυτό σημαίνει πως για ένα μήνα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο νεαρός μέσος μάλιστα έβγαλε και μαγνητική η οποία επιβεβαίωσε το μέγεθος του τραυματισμού και το Σάββατο έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης για τους υπόλοιπους πράσινους περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και στημένες φάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ