ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λουτσιάνο, Κολοβέτσιο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε φανέλα βασικού στον Λουτσιάνο ενώ επέλεξε τον Κολοβέτσιο αντί του Αυλωνίτη ως παρτενέρ του Κουρμπέλη.

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ατρόμητο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Λουτσιάνο μετά από επτά μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ στο δίλημμα Κολοβέτσιος ή Αυλωνίτης επέλεξε τον πρώτο ως παρτενέρ του Κουρμπέλη στα στόπερ.

Χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους: Βλαχοδήμο, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλη, Κολοβέτσιο, Τζανδάρη, Κάτσε, Λουντ, Μουνιέ, Δώνη και Λουτσιάνο.

Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος με τον Γιόχανσον να παίζει στο δεξί άκρο και τον Οικονόμου στο αριστερό αντί του τιμωρημένου Ινσούα. Στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κουρμπέλη θα παίξει ο Κολοβέτσιος που προτιμήθηκε αντί του Αυλωνίτη. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι σε ένα ακόμη ματς οι Κάτσε, Τζανδάρης και μπροστά τους η τριάδα θα αποτελείται από τους Μουνιέ, Λουντ, και Λουτσιάνο με τον Δώνη στη κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι: Διούδης, Στάικος, Ευαγγέλου, Μυστακίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Αυλωνίτης.

Ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Αποστολάκης και Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ