ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λουντ-Μίγγο και Χουχούμη ή Κουλιμπαλί αριστερά

Με Λουντ-Μίγγο και Χουχούμη ή Κουλιμπαλί αριστερά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για το πώς προσανατολίζεται ο Αντρέα Στραματσόνι να παρατάξει τον Παναθηναϊκό εναντίον της Σταντάρ Λιεγης και τις δοκιμές της Τρίτης (1/11).

Οι πολλοί τραυματίες και όσοι προφυλάχθηκαν κατ' επιλογή στην προπόνηση της Τρίτης (1/11), δεν επέτρεψαν στον Στραματσόνι να δοκιμάσει στο δίτερμα ότι έχει στο μυαλό του, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ουσιαστικά, οι μόνες δοκιμές που ήταν άξιες αναφοράς ήταν η τοποθέτηση των Μίγγου και Λουντ ως δίδυμου κεντρικών χαφ, η χρησιμοποίηση του Κουλιμπαλί ως αριστερού μπακ και η παράταξη τετράδας στην άμυνα έναντι της τριάδας των στόπερ.

Μάλιστα ο Κουλιμπαλί ο οποίος κατέχει θέση "πασπαρτού" στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού σε κάποια φάση στην τακτική έπαιξε και μπροστά από τον Μέστο στα δεξιά ως χαφ.

Πρόκειται για στοιχεία που απηχούν στις σκέψεις του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς του Europa League στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και που σίγουρα δείχνουν πως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο με τον Ιταλό τεχνικό να έχει πολλές σκέψεις στο κεφάλι του.

Ο Στραματσόνι προσανατολίζεται να εφαρμόσει το σύστημα 4-3-3, με τον Στιλ τερματοφύλακα, τον Μέστο δεξιό μπακ, τους Μολέντο και Ιβανόφ ως στόπερ, τον Χουχούμη ή τον Κουλιμπαλί αριστερό μπακ, τον Κουτρουμπή αμυντικό χαφ, τους Μίγγο και Λουντ να τον πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά, τους Εμποκού και Ιμπάρμπο στα άκρα της επίθεσης και τον Μπεργκ στην κορυφή.

Ο Λέτο διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί του Μίγγου σε μία ακόμα πιο επιθετική προσέγγιση, αν και ο Στραματσόνι θα ήθελε να έχει επιλογές και στον πάγκο, για να μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ