ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λουντ, Κολοβέτσιο στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Λουντ, Κολοβέτσιος ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς του Σαββάτου στην Λιβαδειά. Έμειναν εκτός οι τραυματίες Αυλωνίτης, Μολίνς και οι Μολέντο, Ρέις.

Οι Ρόμπιν Λουντ και Δημήτρης Κολοβέτσιος ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους άφησαν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λαμία και μετέχουν στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αυλωνίτης, Μολίνς, Κότσαρης, Λουτσιάνο, οι Ρέις, Μολέντο και Ευαγγέλου αλλά και οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης που θα αγωνιστούν με την Κ20 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή το πρωί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (13/1, 19.30) αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με πάσες. Θεραπεία ακολούθησαν οιΑυλωνίτης, Μολίνς, Λουτσιάνο, Κότσαρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά.

Αυτά είναι:Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ