ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λέτο, Μολίνς στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι Σεμπαστιάν Λέτο και Γκιγέρμο Μολίνς συμπεριλήφθηκαν στην 18άδα του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τη ρεβάνς του 4-0 με τον Αστέρα στο Κύπελλο και θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δείτε ποιοι είναι οι 18 που βρίσκονται στην αποστολή.

Η επιστροφή του Λέτο σε αποστολή του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του και η δεδομένη συμμετοχή του Γκιγέρμο Μολίνς στο παιχνίδι με τον Αστέρα την Τετάρτη είναι οι ειδήσεις που προέκυψαν από την ανακοίνωση της αποστολής τριφυλλιού για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Ο 48χρονος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής έξι βασικούς προκειμένου να ξεκουραστούν, ο λόγος για τους Χουλτ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ και Κλωναρίδη.

Επίσης μίνι έκπληξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο αποκλεισμός του Στιλ αλλά ο Βρετανός γκολκίπερ έμεινε εκτός καθώς περιμένει και αυτός τη σύντροφο του να γεννήσει το πρώτο τους παιδί.

Σε ότι αφορά τους μικρούς εκτός έμειναν οι Πίσπας, Μπουζούκης, Μίγγος καθώς και οι τρεις είναι τραυματίες. Ο πρώτος χτύπησε στο τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, έπαθε διάστρεμμα, ενώ οι άλλοι δυο είχαν χτυπήσει στο ματς των Νέων. Αν δεν ήταν τραυματίες ήταν δεδομένο ότι θα ακολουθούσαν κανονικά την αποστολή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία προπόνηση πριν τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. ΟΤελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οιΠίσπας, Μπουζούκης έκαναν θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οιΚοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Λέτο, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς".

Εκτός έμειναν οι Στιλ, Ξενόπουλος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Κλωναρίδης Τελάντερ, Μπουζούκης, Πίσπας, Μίγγος, Στάικος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ