ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουτρουμπή βασικό

Με Κουτρουμπή βασικό
INTIME SPORTS

Δύο αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της Μπριζ, συγκριτικά με το αρχικό σχήμα που είχε επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου για το φιλικό παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Ο Γιώργος Κουτρουμής φαίνεται πως κερδίζει τη θέση του βασικού αμυντικού χαφ στον Παναθηναϊκό, ενόψει του αυριανού (Τρίτη, 28/7) πρώτου αγώνα εναντίον της Μπριζ, σύμφωνα με τα δεδομένα της τελευταία δοκιμής του Γιάννη Αναστασίου.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος με επιτυχία στα πλέι οφ της περυσινής σεζόν, θα είναι πιθανότατα η μια από τις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού, συγκριτικά με αυτή που παρατάχθηκε στο φιλικό εναντίον της Ουντινέζε.

Ο Κουτρουμπής αναμένεται να πάρει τη θέση του Λαγού ή του Ατζαγκούν και ο Λουκ Στιλ του Στέφανου Κοτσόλη. Η μια θέση που διεκδικείται είναι στη μεσαία γραμμή μεταξύ του Λαγού και του Ατζαγκούν και φαβορί είναι ο Νιγηριανός.

Συνεπώς, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι η εξής: Στιλ – Βέμερ, Πράνιτς, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης – Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν (Λαγός), Νίνης – Καρέλης, Μπεργκ. Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται σε 4-3-2-1, με τους Καρέλη – Νίνη πίσω από τον Μπεργκ, όμως δεν αποκλείεται να εφαρμόσει και το 4-4-2, όπως εναντίον της Ουντινέζε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ