ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουτρουμπή και Λουντ στη μεσαία γραμμή

Με Κουτρουμπή και Λουντ στη μεσαία γραμμή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι τραυματισμοί των Ζέκα και Λεντέσμα αναγκάζουν τον Στραματσόνι να καταφύγει σε άλλους ποδοσφαιριστές για το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Την ταυτόχρονη απουσία των Λεντέσμα και Ζέκα υποχρεούται να καλύψει ο Αντρέα Στραματσόνι, στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, τη Δευτέρα (24/10).

Οι δύο βασικοί χαφ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ο Ιταλός προπονητής φαίνεται πως καταλήγει στο δίδυμο Κουτρουμπής - Λεντέσμα για την αντικατάσταση τους.

Ο Κουτρουμπής θα είναι το καθαρό "εξάρι" μπροστά από τους δύο στόπερ στο 4-2-3-1 του Στραματσόνι και ο Λουντ θα έχει πιο επιθετικά καθήκοντα. Επιπλέον, θα τους πλαισιώσουν ο Γουακάσο ως αριστερός χαφ και ο Βιγιαφάνες σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα μετόπισθεν, ο Στιλ θα είναι στην εστία, οι Μολέντο και Ιβανόφ στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί θα παίξει ως δεξιός μπακ και ο Χουλτ ως αριστερός.

Όσο για την επίθεση, ο Μπεργκ θα τοποθετηθεί στην περιοχή και ο Ιμπάρμπο θα αρχίσει τις προσπάθειες του ως δεξιός εξτρέμ, αλλά με οδηγίες να συγκλίνει στον Σουηδό.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ