ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουρομπίλια και Βαλβέρδε η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με Κουρομπίλια και Βαλβέρδε η αποστολή του Παναθηναϊκού

Διαβάστε ενδιαφέροντα παρασκήνια από τη μετάβαση της αποστολής του Παναθηναϊκού στη Λιέγη.

Μετά από πτήση διάρκειας 3 ωρών και 20 λεπτών, η αποστολή του Παναθηναϊκού αφίχθη στη Λιέγη από την Αθήνα. Το Sport24.gr ήταν στο αεροπλάνο που αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σας μεταφέρει όσα συνέβησαν στο ταξίδι προς το Βέλγιο…

Ο Κρίστοφερ Σάμπα φορούσε αθλητικά παπούτσια με το κουστούμι του, προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι του λόγω του διαστρέμματος που έχει υποστεί.

Η βοηθός Χρύσα Κουρομπίλια αναχώρησε για το Μινσκ της Λευκορωσίας και συνάντησε την αποστολή του Παναθηναϊκού. Η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος συζήτησε μαζί της για αρκετά λεπτά.

Περίπου 10 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ταξίδευαν για τη Λουκέρνη μέσω Αθήνας και φορούσαν αρκετά διακριτικά της ομάδας τους. Μόλις αντίκρισαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, φώναξαν μερικά συνθήματα υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε με τσάρτερ βουλγαρικής εταιρίας, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Χουλτ. Ο Σουηδός περιεργαζόταν το αεροσκάφος, αλλά ο Ιβανόφ κατάλαβε την περιέργειά του και λόγω… πατριωτικού ενδιαφέροντος, τον διαβεβαίωσε ότι θα έχουν εξαιρετική πτήση.

Ο Στραματσόνι πέρασε αρκετό χρόνο μόνος του στην αίθουσα αναμονής, δείχνοντας να συλλογίζεται πολλά. Την ηρεμία του… τάραξε ο Ρομπέρτο Μούτσι, ο οποίος τον φώναξε για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναπλήρωσαν τις χαμένες ώρες ύπνου στη διάρκεια της πτήσης. Οι εξαιρέσεις ήταν λίγες, όπως ο Κοτσόλης ο οποίος διάβαζε και ο Μολέντο, που παρακολουθούσε βραζιλιάνικες σειρές.

Ο Βούλγαρος πιλότος μίλησε δύο φορές στους επιβάτες, αλλά έδειξε να αγνοεί ότι στο σκάφος του φιλοξενεί μία ποδοσφαιρική ομάδα. Διότι δεν είπε ούτε τις τυπικές ευχές για καλή επιτυχία, που αναφέρουν ακόμα και οι πιλότοι με τη μικρότερη σχέση με το ποδόσφαιρο.

Σε αντίθεση με τον πιλότο, ο επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας ήταν ποδοσφαιρόφιλος και όταν ενημερώθηκε για την παρουσία του Ιβάν Ιβανόφ, έσπευσε να τον χαιρετήσει.

Ο καιρός στη Λιέγη χαρακτηρίζεται χειμωνιάτικος, με βάση τα ελληνικά δεδομένα. Συννεφιά, ψιλόβροχο και 8 βαθμοί Κελσίου, καθώς και δυνατός αέρας. Το βράδυ η πρόβλεψη κάνει λόγο για 4 βαθμούς…

Παράλληλα με το τσάρτερ του Παναθηναϊκού, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λιέγης το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή και τους οπαδούς της Αθλετίκ Μπιλμπάο, για το παιχνίδι με τη Γκενκ. Οι Βάσκοι όταν αντίκρισαν τους Έλληνες, άρχισαν να λένε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ίσως μην έχοντας πλήρη επίγνωση της έχθρας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Με την αποστολή των Βάσκων ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος προσέγγισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον μεταφραστή του τριφυλλιού, Μιγκέλ Καπουάνο, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το ματς με τη Σταντάρ.

Όσοι εκδρομείς έδωσαν μικρή σημασία στα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο ματς Σταντάρ – Παναθηναϊκός, αναθεώρησαν με την άφιξη τους στο αεροδρόμιο της Λιέγης. Πάνοπλοι στρατιώτες επιτηρούσαν την αίθουσα αφίξεων και τις εξόδους, στο πλαίσιο της αυξημένης φρούρησης μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα από τους τζιχαντιστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ