ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουλιμπαλί, αλλά χωρίς Ινσούα η αποστολή

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κουλιμπαλί υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ινσούα θα κάνει το ντεμπούτο του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στην αποστολή, αλλά όχι και τον Εμάνουελ Ινσούα, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Αφρικανός αμυντικός κρίθηκε αρκούντως έτοιμος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, παρότι προπονήθηκε μόνο δύο φορές μετά την επιστροφή του. Αντίθετα, ο Αργεντινός μπακ προτιμήθηκε να μείνει εκτός, για να πάρει χρόνο προσαρμογής στη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Στη διάθεση του Ουζουνίδη έχουν τεθεί 19 ποδοσφαιριστές, οι Στιλ, Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης και Πίσπας.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Ρέις, Στάικος, ο τιμωρημένος Χουλτ και ο Διούδης.

Οι Κουρμπέλης και Κουτρουμπής που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά στην αρχή της σεζόν, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Ρέις και Στάικος υποβλήθηκαν σε θεραπεία και ο Βιγιαφάνιες γυμνάστηκε ατομικά. Το πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ και ασκήσεις με πάσες

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ