ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κλωναρίδη και νέους στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Με Κλωναρίδη και νέους στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ενώ πλην των Μίγγου, Χατζηγιοβάνη πήρε μαζί του και τους Πίσπα, Μπουζούκη.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα με τον Κισσαμικό στην Λεωφόρο δίνει στον Μαρίνο Ουζουνίδη την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης (1/2) στην Κρήτη.

Για το λόγο αυτό ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός 20αδας τους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Τελάντερ και φυσικά τους Λέτο, Κουρμπέλη που ακόμα δεν είναι έτοιμοι.

Αντίθετα συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ντεμπούτο του με το τριφύλλι. Επίσης στην αποστολή έχει μαζί του και τους νεαρούς Γιάννη Μπουζούκη, Σωτήρη Πίσπα όπως φυσικά τους Μίγγο, Χατζηγιοβάνη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (1/2) στα Χανιά με τον Κισσαμικό στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό έκαναν ζέσταμα και «κορόιδο» ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Λέτο και Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οιΚοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Κλωναρίδης, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μπουζούκης".

Εκτός αποστολής συνολικά έχουν μείνει δέκα ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Μπεργκ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Τελάντερ, Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Λέτο και φυσικά οι Εμποκού, Γουακάσο με τον πρώτο να μην έχει επιστρέψει ακόμα από το Κόπα Άφρικα και τον δεύτερο να συνεχίζει την προσπάθεια του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ