ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κάτσε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΚΑΤΣΕ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΚΑΤΣΕ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης όπως αναμενόταν επέλεξε τον Έργκους Κάτσε για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Όπως αναμενόταν η μη παρουσία του Τζανδάρη στην αποστολή του Παναθηναϊκού έδωσε φανέλα βασικού στον Έργκους Κάτσε με τον διεθνή μέσο με μόλις δυο προπονήσεις να ξεκινάει στην ενδεκάδα του τριφυλλιού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Κάτσε θα παίξει δίπλα στον Κουρμπέλη με τους δυο τους να συνθέτουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής ενώ στον πάγκο βρίσκεται και ο Μυστακίδης.

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος με τους Γιόχανσον και Ινσούα να καλύπτουν τα δυο άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο, Οικονόμου να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Κάτσε με τον Λουντ στα αριστερά και τον Χατζηγιοβάνη δεξιά. Μπροστά τους θα είναι ο Άλτμαν και στη κορυφή της επίθεσης ο Δώνης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Διούδης, Αυλωνίτης, Μυστακίδης, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Πίσπας, Κουλιμπαλί ενώ οι δυο που κόπηκαν από την 20άδα ήταν οι Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ