ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Καρέλη, Μπεργκ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Με Καρέλη, Μπεργκ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με δίδυμο στην επίθεση τους Καρέλη, Μπεργκ ενώ επαναφέρει τον Κουτρουμπή στο κέντρο.

Με δίδυμο στην επίθεση τους Μάρκους Μπεργκ και Νίκο Καρέλη θα παραταχθεί στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιεί τον Σουηδό στην κορυφή της επίθεσης όπως και αναμενόταν και να χρησιμοποιεί δίπλα του τον Έλληνα διεθνή άσο.

Αντίθετα και παρά τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών άφησε στον πάγκο τον Πράνιτς. Επίσης επανέφερε τον Κουτρουμπή αντί του Λαγού ενώ η αμυντική τετράδα είναι η ίδια.

Κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Στιλ. Στα δεξιά της άμυνας ο Μαρινάκης και αριστερά ο Νάνο ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Ταυλαρίδης, Τελάντερ.

Στο χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Ατζαγκούν και Αμπέντ και στην κορυφή της επίθεσης οι Καρέλης, Μπεργκ. Μένει απλά να δούμε το σύστημα που θα επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου.

Με Καρέλη, Μπεργκ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Κοτσόλης, Πράνιτς, Πέτριτς, Λαγός, Νίνης, Κλωναρίδης και Τριανταφυλλόπουλος και εκτός έμεινε ο Γιαννακόπουλος και ο Λουντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ