ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ιβανόφ στην Κοπεγχάγη

Με Ιβανόφ στην Κοπεγχάγη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Ιβανόφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Μπρόντμπι, υποβλήθηκε σε θεραπεία ο Κοτσόλης.

Μία θετική είδηση και ένα ανησυχητικό γεγονός είχε για τον Αντρέα Στραματσόνι η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (23/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Στην Αθήνα μένει ο Νάνο.

Ο Ιβάν Ιβανόφ ο οποίος τη Δευτέρα είχε εγκαταλείψει λόγω χτυπήματος, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού προπονητή για τη ρεβάνς της Κοπεγχάγης. Αντίθετα, ο Στέφανος Κοτσόλης, αν και θα ταξιδέψει στη Δανία, υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον θώρακα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το δεύτερο παιχνίδι των play off του Europa League, η οποία θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 10:00 με πτήση τσάρτερ από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Την 20άδα απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Στην προπόνηση, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Ράσμους Τελάντερ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος, δείχνοντας ότι η κατάσταση του βελτιώνεται διαρκώς. Όσο για τον Μπουμάλ, γυμνάστηκε ατομικά.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (24/8) στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα) στο "Μπρόντμπι Στάντιον".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ