ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ινσούα και Κουλιμπαλί η προπόνηση

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Ινσούα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φόρμα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ξεπέρασε τη θλάση και τέθηκε στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Με την πράσινη φόρμα προπονήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή (25/8) ο Εμάνουελ Ινσούα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα όσων δεν αγωνίστηκαν στο ματς του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού έκανε προετοιμασία και με την Αταλάντα και μπορεί να ανταποκριθεί στις συνθήκες ενός παιχνιδιού και το μόνο ζήτημα είναι η προσαρμογή του στις απαιτήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στην άλλη θετική είδηση της ημέρας, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πήρε μέρος στην προπόνηση μετά από δύο εβδομάδες ατομικής εκγύμνασης και έδειξε ότι ξεπέρασε τη θλάση του. Βέβαια, ίσως ο Ουζουνίδης να μην ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αφού ο Αφρικανός αμυντικός είχε ενοχλήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και τυγχάνει ειδικής διαχείρισης από το προπονητικό επιτελείο, για να μην υποτροπιάσει.

Στο μεταξύ, όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και τελειώματα και πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Ρέις, Στάικος με τον τελευταίο να ακολουθεί και πρόγραμμα με ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Μολέντο απουσιάζει με άδεια και ο Δώνης θα κάνει ακτινογραφία, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα με την Αθλέτικ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ