ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ιμπάρμπο, Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Με Ιμπάρμπο, Μπεργκ ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αντρέα Στραματσόνι στο ματς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ με τους πράσινους να θέλουν μόνο τη νίκη. (PICS)

Με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του και ως δίδυμο στην επίθεση τους Ιμπάρμπο, Μπεργκ θα παρατάξει ο Αντρέα Στραματσόνι τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η ενδεκάδα που έχει αποφασίσει να παρατάξει ο Ιταλός είναι η εξής: Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού, Λούντ, Ιμπάρμπο, Μπέργκ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως το τριφύλλι θα παίξει με τον Κοτσόλη κάτω από τα γκολπόστ ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ και Γουακάσο.

Μπροστά τους θα παίξουν οι Ρέις, Ζέκα, Εμποκού και Λουντ και στην κορυφή της επίθεσης οι Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Στον πάγκο ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε να έχει τους Ξενόπουλο, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Ρινάλντι, Μίγγο, Μολέντο και Χουλτ. Να θυμίσουμε ότι ο Στραματσόνι είχε πάρει μαζί του 25 ποδοσφαιριστές και εκτός 18άδας έχει αφήσει τους Στιλ, Ο. Βλαχοδήμο, Μέστο, Μαρινάκη, Χουχούμη, Τελάντερ και Πίσπα.

Κίνδυνος αναβολής λόγω βροχής

Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να έχει ανακοινώσει την ενδεκάδα αλλά η διεξαγωγή του αγώνα δεν είναι σίγουρη και αυτό γιατί και στο Ηράκλειο, όπως και στα Χανιά που αναβλήθηκε το Κισσαμικός-Πανιώνιος, βρέχει καταρρακτωδώς.

Ο αγωνιστικός χώρος στο "Γεντί Κουλέ" είναι αρκετά βαρύς ενώ μετά τις 6.20μ.μ. ξεκίνησε και πάλι να βρέχει αρκετά και κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα ξεκινήσει το ματς.

Με Ιμπάρμπο, Μπεργκ ο Παναθηναϊκός


Με Ιμπάρμπο, Μπεργκ ο Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ