ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ηρεμία τα μεταγραφικά του καλοκαιριού

Με ηρεμία τα μεταγραφικά του καλοκαιριού
Βόκολος Φύσσας INTIME SPORTS

Ο κύκλος των ανανεώσεων έκλεισε στον Παναθηναϊκό και πλέον οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ανοίγουν εκείνον που αφορά τα μεταγραφικά του καλοκαιριού. Διαβάστε σε ποιες θέσεις ψάχνουν.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν να ολοκληρώσουν τις επαφές-συζητήσεις-ανανεώσεις με τους παίκτες που υπολογίζουν μέσα στον Γενάρη του 2015.

Η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ ήταν η πιο δύσκολη, ενώ η φάση αναμένεται να τελειώσει με το τυπικό μέρος των υπογραφών με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Από αυτό το σημείο και μετά μπαίνει μπρος η δεύτερη φάση. Τι αφορά αυτή; Παρακολούθηση - αξιολόγηση - προσέγγιση παικτών που ενδιαφέρουν το "τριφύλλι" ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Υπάρχουν θέσεις και στόχοι

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα αρχίσουν το... σαφάρι για επιθετικό, αμυντικό μέσο, δεξιό μπακ και κεντρικό αμυντικό (ειδικότερα αν φύγει ο Σίλντενφελντ) έχοντας ήδη στο μυαλό τους ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις (πχ Γκαλίτσιος).

Στα θετικά το γεγονός πως υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος για κινήσεις και επαφές, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχουν ήδη εντοπιστεί νέοι "Καλτσάδες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ