ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γκαλίνοβιτς ως το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός

Με Γκαλίνοβιτς ως το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για την αποχώρηση του Βαγγέλη Λάππα και την αντικατάσταση του από τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, καθώς και τι ισχύει με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη και την επιλογή του Στραματσόνι.

Με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός ως το τέλος της σεζόν 2015-2016. Ο Κροάτης θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος ενημερώθηκε την Παρασκευή (6/5) ότι θα διακοπεί η συνεργασία του με την ομάδα.

Ο Γκαλίνοβιτς είχε ενταχθεί στο επιτελείο του Αντρέα Στραματσόνι ως βοηθός του Λάππα στην καθημερινή προπόνηση, ενώ είχε καθήκοντα και στην εκγύμναση των γκολκίπερ της ακαδημίας.

Ο Λάππας είχε επιλεχθεί ως αντικαταστάτης του Παναγιώτη Αγριογιάννη, το συμβόλαιο του οποίου δεν είχε ανανεωθεί τον Ιούνιο του 2015, έπειτα από απόφαση του Γιάννη Αναστασίου. Προηγουμένως, είχε την επίβλεψη των τμημάτων υποδομής και κρίθηκε ο καταλληλότερος για να συνεχίσει την επιτυχημένη ανάδειξη και βελτίωση των τερματοφυκάλων.

Ωστόσο, το έργο του δεν κρίθηκε επιτυχημένο, αφού θεωρείται ότι οι τερματοφύλακες της πρώτης ομάδας δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αποφασίστηκε η πρόωρη αποπομπή του. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι η απόφαση για την απομάκρυνση του δεν ελήφθη από τον Στραματσόνι, αλλά από τη διοίκηση...

Αργότερα ο αντικαταστάτης

Ένα χρόνο μετά την απομάκρυνση του, ο Παναγιώτης Αγριογιάννης συζητείται ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ. Όχι άδικα, αφού από τη δουλειά του προήλθε κέρδος 3 εκατομμυρίων ευρώ με την πώληση του Καπίνο και του Καρνέζη, ενώ αναδείχθηκαν πολλοί νεαροί και βελτιώθηκαν οι μεγαλύτεροι τερματοφύλακες του ρόστερ. Συνεπώς, δεν θεωρείται έκπληξη ότι οι εισηγήσεις προς τον Αλαφούζο αφορούν την επαναπρόσληψη του.

Προς το παρόν, ο Αγριογιάννης δεν έχει δεχτεί καμία προσέγγιση από άνθρωπο του Παναθηναϊκού και το μοναδικό που έχει συμβεί, είναι μερικές βολιδοσκοπήσεις από τρίτους, αναφορικά με τις προθέσεις του. Ο ίδιος ολοκλήρωσε με επιτυχία την εργασία του στη Σαουδική Αραβία και περιμένει προτάσεις από ελληνικές ομάδες και σίγουρα, θα εξέταζε με προσοχή μία προσφορά από τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ο Στραματσόνι να επιλέξει έναν συνεργάτη της αρεσκείας του. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Sport24.gr, στις διαπραγματεύσεις με τον Αλαφούζο για την ανανέωση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2018, έχει θέσει ως όρο την αναβάθμιση του προπονητικού επιτελείου και η επιλογή ενός μέλους, εντάσσεται σε αυτή την πολιτική.

Διαβάστε, ακόμα:

Αγριογιάννης στο Sport24.gr: "Οφείλω πολλά στον Παναθηναϊκό, περίμενα επιβράβευση"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ