ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γιόχανσον η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στον Πλατανιά με τον Σουηδό άσο να καλύπτει το δεξί άκρο των πράσινων ενώ ο Κολοβέτσιος θα παίξει αριστερά.

Ο Ματίας Γιόχανσον θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Πλατανιά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει τον 26χρονο Σουηδό για να καλύψει το δεξί άκρο της πράσινης άμυνας από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Στο αριστερό άκρο το κενό του Χουλτ θα καλύψει ο Κολοβέτσιος ενώ στην ενδεκάδα βρίσκονται οι Καμπέσας και Λουτσιάνο με τον Άλτμαν να μένει στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιο, Κουτρουμπή, Μολέντο, Κουρμπέλη, Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας, Λουτσιάνο και Μολίνς.

Στο 4-4-1-1 με το οποίο αγωνίζεται το τριφύλλι ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Ο Γιόχανσον θα βρεθεί στο δεξί άκρο και ο Κολοβέτσιος στο αριστερό ενώ οι Κουτρουμπής, Μολέντο θα είναι οι δυο στόπερ. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζέκα, Κουρμπέλης με τον Καμπέσας να παίζει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Λουντ στο αριστερό ενώ μπροστά τους θα είναι ο Λουτσιάνο και στη κορυφή της επίθεσης ο Μολίνς.

Στον πάγκο θα είναι οι: Στιλ, Δώνης, Ευαγγέλου, Άλτμαν, Τσάβες, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Διούδης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ