ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με full face το bullying

Με full face το bullying
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ουδεμία αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή έστω από στέλεχός της - επίσημα ή ανεπίσημα - για το "ντου" οπαδών στο Κορωπί. Έντονη ανησυχία για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πέρασαν αρκετές ώρες από το "ντου" περίπου 40 οπαδών του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και η σε άλλες περιπτώσεις λαλίστατη για πολλά θέματα ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει θέση! Ούτε ανεπίσημα, ούτε επίσημα! Ούτε με ανακοίνωση, ούτε με δήλωση. Ούτε ως "ΠΑΕ", ούτε με κάποια τοποθέτηση του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου, ή έστω κάποιου στελέχους της.

Προκαλεί τεράστια εντύπωση αυτή η στάση, δεδομένου ότι σε πάμπολλες περιπτώσεις τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, έχουν κάνει τα πάντα για να προστατεύσουν τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ και του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον θυμό και την οργή οπαδών μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα ή συνολικά κακή πορεία. Αναφερόμαστε στη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει... καταστρώσει ακόμη και σχέδια διαφυγής, όπως πρόσφατα με τα ταξί από τη Λεωφόρο Μεσογείων, τη βραδιά του 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Αν αυτή η "παθητική" στάση κρύβει κάτι για τις επόμενες ημέρες, είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε. Αν, δηλαδή, λόγω της σοβαρότητας του γεγονότος αλλά και της "αλυσίδας" των αναταράξεων στον σύλλογο, οι διοικούντες προτίμησαν την τακτική της σιωπής προκειμένου να τοποθετηθούν συνολικά σε κάποια από τις επόμενες ημέρες. Σήμερα, άλλωστε, είναι προγραμματισμένη και η επίσημη παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη...

Η ανησυχία των διοικούντων για το τι μπορεί να συμβεί την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι εντονότατη, παρότι η "Θύρα 13" με επίσημη ανακοίνωσή της έχει δηλώσει ότι θα απέχει από το πέταλό της. Σήμερα (3/12) στελέχη της ΠΑΕ αναμένεται να έχουν επαφές με την ΕΛ.ΑΣ. για την όσο το δυνατόν καλύτερη αστυνόμευση του "Απόστολος Νικολαϊδης", ενώ άπαντες στην ΠΑΕ αιφνιδιάστηκαν από την ένταση της χθεσινής εισβολής στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου.

Διότι στην πραγματικότητα ήταν ο τρόπος που έγινε αναπάντεχος και τρομακτικός. Με full face οι περισσότεροι οπαδοί, με φωνές, με κραυγές, με ύβρεις και προσβολές. Ο ορισμός του bullying! Face to face με τους παίκτες, μέσα στο γήπεδο! Δύσκολη κατάσταση για περίπου δέκα λεπτά, στα οποία αν αντιδρούσαν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές και δεν διατηρούσαν την ψυχραιμία τους, ουδείς μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν! Η κατάσταση μυρίζει... γενικώς μπαρούτι και οι πρώτες μέρες του Μαρίνου Ουζουνίδη μόνο εύκολες δεν είναι. Διότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο "ποδοσφαιρικά" προβλήματα να λύσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ