ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ενδεκάδα αναπληρωματικών στο Κύπελλο

Με ενδεκάδα αναπληρωματικών στο Κύπελλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και με στόχο να ξεκινήσει την διοργάνωση με νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του για τον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδεχόμενος τον Ηρακλή σήμερα (27/10) στις 19:30, στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Κάποιοι βασικοί αποκλείστηκαν από την αποστολή για να ξεκουραστούν και άλλοι λόγω τραυματισμών. Κάτι που σημαίνει πως ο Αντρέα Στραματσόνι θα παρατάξει μία ενδεκάδα με αλλαγές, εν όψει και των αγώνων που ακολουθούν για τη Superleague και το Europa League.

Ο Ιταλός θα εφαρμόσει τη διάταξη 4-2-3-1, προσδοκώντας σε μία άνετη νίκη, που θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών παιχνιδιών με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Συγχρόνως, θέλει να "καθαρίσει" γρήγορα την πρόκριση για να αποφορτίσει την ομάδα στο άμεσο μελλον.

Τερματοφύλακας θα αρχίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο Κουλιμπαλί θα παίξει δεξιός μπακ, ο Χουχούμης αριστερός μπακ και οι Ιβανόφ και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρέις και Λουντ θα είναι οι αμυντικοί χαφ και ο Βιγιαφάνιες το "δεκάρι", οι Εμποκού και Μπουμάλ οι δύο εξτρέμ και ο Ρινάλντι θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Λέτο και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, οι Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάννης.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ