ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ένα "βουνό" προβλήματα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός των απουσιών, της έλλειψης ψυχολογίας και του αβέβαιου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με στόχο τη νίκη.

Να καταρρίψει τα προγνωστικά και να αποδείξει πως είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει, καλείται ο Παναθηναϊκός σήμερα (21/5) εναντίον της ΑΕΚ στο «Σπύρος Λούης». Τα προβλήματα είναι αμέτρητα και κάθε είδους, αλλά μέχρι τώρα έχει καταφέρει να τα ξεπερνά και μένει να φανεί εάν θα πράξει το ίδιο στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη διακοπή στο ματς με τον ΠΑΟΚ και το διαφαινόμενο μηδενισμό του, ενώ δεν θα αγωνιστούν έξι παίκτες για διαφορετικούς λόγους. Επίσης, το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι καλό και επικρατεί απογοήτευση και δυσαρέσκεια, ενώ το ιδιοκτησιακό προμηνύει αβεβαιότητα.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη διαθέτει μέταλλο και χαρακτήρα, στοιχεία που είναι ικανά να του δώσουν τη νίκη. Διότι στο χορτάρι, αυτός είναι που έχει πείσει περισσότερο από κάθε άλλον στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play offs. Εφόσον μηδενιστεί, τότε ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες να αποφύγει την τέταρτη θέση…

ΜΕ ΕΞΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουλιμπαλί και Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον τραυματία Βιγιαφάνιες και τους ανέτοιμους Κουρμπέλη και Μέστο. Τουλάχιστον, τέθηκαν στη διάθεση του οι Ζέκα και Λουντ, με τον δεύτερο όμως να μην αρχίσει βασικός.

Ο Στιλ θα παίξει στην εστία, οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Ζέκα και Ρέις θα είναι οι αμυντικοί χαφ, δεξιά και αριστερά στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Εμποκού και στην επίθεση, οι Μολίνς και Κλωναρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ