ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Εμποκού, Ιμπάρμπο, Μπεργκ στην ενδεκάδα

Με Εμποκού, Ιμπάρμπο, Μπεργκ στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός αναζητά στο Αγρίνιο την τρίτη σερί νίκη στη Superleague και ο Στραματσόνι θα παρατάξει επιθετικό σχήμα εναντίον του Παναιτωλικού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό δεν συνάντησε δυσκολίες και νίκησε 3-0 στη Λιβαδειά. Κατόπιν, δυσκολεύτηκε για 22 λεπτά στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, αξιοποιώντας το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος ή αλλιώς, στην 5η αγωνιστική της Superleague, o Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στην πρώτη επικίνδυνη έξοδο του. Παράλληλα, το ματς προηγείται της αναμέτρησης με τη Θέλτα στο Βίγκο, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισης στους "32" του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει το 3Χ3 και να φτάσει τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την καλή εκκίνηση του. Για να το πετύχει, θα χρειαστεί να εκμεταλλευτεί την ποιότητα και τις ικανότητες των μεσοεπιθετικών του και να αντιτάξει δύναμη στο δυναμικό αγωνιστικό στυλ των γηπεδούχων.

Ο Αντρέα Στραματσόνι προανήγγειλε την επιστροφή στο 4-2-3-1 και έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Λέτο και Σάμπα και την ανετοιμότητα του Χουλτ. Από την άλλη, ο Ιταλός υπολογίζει ξανά τους Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή και έχει τον ανεβασμένο Εμποκού.

Για την ενδεκάδα, ο Στιλ θα αρχίσει στην εστία, ο Μέστο δεξιά στην άμυνα, ο Γουακάσο αριστερά και οι Μολέντο, Κουτρουμπής στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή, ο Λεντέσμα θα είναι ο αμυντικός χαφ και θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά οι Ζέκα και Λουντ και στην επίθεση, οι Ιμπάρμπο και Εμποκού θα αναλάβουν ρόλο εξτρέμ και ο Μπεργκ θα αρχίσει στην κορυφή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ