ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με έξι απουσίες στη Θεσσαλονίκη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από τους τιμωρημένους και τους τραυματίες, ο Ουζουνίδης απέκλεισε ποδοσφαιριστές από την αποστολή προκειμένου να τους ξεκουράσει. Με 20 παίκτες στη Θεσσαλονίκη.

Με αρκετές απουσίες θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (9/4) στην Τούμπα. Πέραν των τιμωρημένων, υπάρχουν τραυματίες και παίκτες οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν.

Την 20μελή αποστολή για τη συμπρωτεύουσα, απαρτίζουν οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ρέις, Μαρινάκης, Στάικος, Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης, Πίσπας, Μολίνς.

Δεν ταξίδεψαν οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, ο τραυματίας Λουντ και οι Κουλιμπαλί, Λέτο, Κοτσόλης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" το Σάββατο (8/4). Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις με πάσες.

Ο Λουντ υποβλήθηκε σε θεραπεία, ο Λέτο έκανε αποφόρτιση και ο Μίγγος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ενώ ατομικό έκανε και ο Κουρμπέλης λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο πόδι χωρίς όμως να συντρέχει λόγος ανησυχίας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ