ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με δύο γκολ του Ρινάλντι, 3-1 ο Παναθηναϊκός την Καλλιθέα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ρεζέρβες" του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 3-1 της Καλλιθέα στο Κορωπί, με τον Λαουτάρο Ρινάλντι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "πράσινους", σημειώνοντας τα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του.

Φιλικό παιχνίδι έδωσε το πρωί της Μ. Πέμπτης ο Παναθηναϊκός στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου με αντίπαλο την Καλλιθέα. Οι "πράσινοι" επικράτησαν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος σημείωσε τα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Αργεντινός επιθετικός με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από αριστερά.

Το 2-0 ήρθε στο 39ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Βλαχοδήμος, ενώ στο 51' ο Ρινάλντι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό πλασέ, ύστερα από σέντρα του Διαμαντή Χουχούμη. Η Καλλιθέα μείωσε το σκορ στο 54' με τον Τσίπρα που εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των αμυντικών του "τριφυλλιού", ενώ είχε δοκάρι στο 6' σε πλάσε του Ουόρντεν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Στιλ (41' Κοτσόλης), Μέστο (41' Βέμερ), Τελάντερ, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Μαρινάκης, Ρέις (41' Στάικος), Βλαχοδήμος Π., Χατζηγιοβάνης, Μπουμάλ, Ρινάλντι.

Καλλιθέα: Σταυριανός, Πινιώτης, Πάτας, Λεβέντης, Κατσικογιάννης, Σταματάκος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Αλεξάντρε, Γουόρντεν, Τσίπρας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπελής, Μάκο, Μπράμα, Κουιρουκίδης.

Όσοι έπαιξαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ