ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Διούδη βασικό στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα διατηρήσει τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα γκολπόστ του τριφυλλιού ενώ έχει δίλημμα για δυο θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Κυριακή το βράδυ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα ματς με αντικειμενικές δυσκολίες για τους πράσινους και σε ένα ντέρμπι όπου δεν χωρούν προγνωστικά.

Γιατί φέτος το τριφύλλι και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε πάει με πολλά προβλήματα, αλλά κατάφερε να κερδίσει ενώ και στο σπουδαίο ματς με την ΑΕΚ, οι πράσινοι δέχθηκαν στο τέλος την ισοφάριση.

Βέβαια το παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί εκτός έδρας και μάλιστα σε μια κατάμεστη Τούμπα καθώς θα είναι ο πρώτος φετινός αγώνας για τον ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στην ευχάριστη θέση μετά από τρία παιχνίδια να έχει στην διάθεση του τους Μολέντο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες και να μπορεί να σχεδιάσει καλύτερα τα πλάνα του αλλά και πάλι έχει δυο σημαντικές απουσίες, αυτές των Σιλά και Κουλιμπαλί που τον αναγκάζουν να προβεί σε κάποιες αλχημείες αναφορικά με το αρχικό σχήμα.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα πλάνα και οι σκέψεις του Ουζουνίδη χωρίς πάντα να μπορούμε να κάνουμε λόγο για το απρόοπτο που μπορεί να προκύψει πριν το παιχνίδι. Ο 49χρονος τεχνικός δείχνει να έχει κατασταλάξει στα πλάνα του και να έχει δυο διλήμματα αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα.

Κάτω από τα γκολπόστ ο Ουζουνίδης θα διατηρήσει τον Σωκράτη Διούδη. Στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ ο Κολοβέτσιος και ως αριστερός ο Χουλτ ενώ οι Μολέντο, Κουτρουμπής θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο κέντρο δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Κουρμπέλη και το ένα δίλημμα του Ουζουνίδη έχει να κάνει με τον παίκτη που θα είναι δίπλα του και αν αυτός θα είναι ο Λουντ ή ένας εκ των Δώνη (το πιθανότερο) ή Τζανδάρη. Αν παίξει ο Φινλανδός όπως έγινε και στα τελευταία παιχνίδια τότε ο Βιγιαφάνιες θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο και στο αριστερό θα παίξει ο Καμπέσας. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ένας εκ των Άλτμαν ή Χίλιεμαρκ και στην κορυφή ο Μολίνς. Αν ο Λουντ δεν παίξει στο κέντρο αλλά αριστερά τότε εκτός θα μείνει ο Καμπέσας.

Δυο σκέψεις που έχει κάνει επίσης ο Ουζουνίδης είναι αρχικά να βάλει τον Λουντ δίπλα στον Κουρμπέλη και τον Άλτμαν στο αριστερό πλευρό έχοντας τον Χίλιεμαρκ πίσω από τον Μολίνς.

Ενώ εναλλακτικά έχει σκεφτεί να χρησιμοποιήσει και τον Άλτμαν ως μοναδικό προωθημένο αφήνοντας τον Μολίνς στον πάγκο. Άλλωστε άλλο καθαρόαιμο επιθετικό δεν έχει στη διάθεση του αφού και ο Πίσπας θα αγωνιστεί με την Κ20 του Παναθηναϊκού.

Υπάρχουν βέβαια μερικές ώρες ακόμα που έχει στη διάθεση του ο Ουζουνίδης για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις ενώ πάντα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο όπως στο ματς με τον Πανιώνιο που ο Μολέντο ζήτησε να μην παίξει και διαφοροποιηθούν τα πλάνα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ