ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με διάταξη Ατρόμητου και με δίδυμο Καραϊσκάκη

Με διάταξη Ατρόμητου και με δίδυμο Καραϊσκάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr το τακτικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ηρακλή και τις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για την εντεκάδα.

Τη διάταξη που έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί του Ατρόμητου επαναφέρει ο Αντρέα Στραματσόνι, διατηρώντας όμως το επιθετικό δίδυμο που επέλεξε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο δοκίμασε ο Ιταλός στις περισσότερες προπονήσεις.

Επίσης, δοκιμάστηκαν το 4-4-2 με τους χαφ στην ευθεία γραμμή και το 4-3-3, με έναν αμυντικό χαφ και δύο κεντρικούς χαφ, αλλά δεν φαίνεται πως έχουν την προτίμηση του Στραματσόνι .

Ο Μπεργκ θα αρχίσει στην κορυφή της επίθεσης και ο Λέτο θα κινείται πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ θα τον πλαισιώνουν ως δεξιός και αριστερός εξτρέμ, ο Εβανζελίστα και ο Βιγιαφάνιες. Ο "Στράμα" περιμένει από τη latin τρίαδα να βγάλει συνεργασίες και δημιουργία, ώστε να τροφοδοτήσει και να υποστηρίξει επαρκώς τον Σουηδό στράικερ.

Στην άμυνα, ο Μέστο θα αρχίσει στο δεξιό άκρο, ο Νάνο στο αριστερό - απόντος του Πράνιτς και στο κέντρο οι Κουτρουμπής και Μολέντο. Ο Στραματσόνι θα χρησιμοποιήσει ξανά τον Κουτρουμπή στα μετόπισθεν, επειδή εκτιμά πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τις ικανότητες να προωθήσει τη μπάλα και να βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη. Επιπροσθέτως, αδιαμφισβήτητα ο Στιλ θα αρχίσει βασικός γκολκίπερ.

Ο Ζέκα θα είναι ο ένας αμυντικός χαφ και ο Αμπέντ θα αποτελέσει τον παρτενέρ του, έχοντας ωστόσο περισσότερο δημιουργικό ρόλο. Οι δύο παίκτες έχουν την ενέργεια και τις αντοχές για να καλύψουν την ανετοιμότητα του Λέτο και να έχουν τις επιστροφές που χρειάζεται.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ