ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με δέκα απουσίες η επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Με δέκα απουσίες η επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
Μπουμάλ Ιμπάρμπο Μολέντο INTIME SPORTS

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επανήλθαν την Τετάρτη (5/10) στις προπονήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι να μετράει δέκα απουσίες διεθνών και τραυματιών.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά από ένα μήνα σχεδόν και την Τετάρτη επανήλθαν στις προπονήσεις. Απ' αυτή απουσίαζαν δέκα ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους αλλά όλοι ήταν δικαιολογημένοι.

Συγκεκριμένα έλειπαν οι διεθνείς Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί ενώ απουσίαζαν και οι τραυματίες Λέτο, Μέστο και Μπουμάλ. Η δέκατη απουσία ήταν αυτή του Ζέκα με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να έχει άδεια από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Ιμπάρμπο αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα και αποχώρησε. Ο Κολομβιανός θα εξεταστεί και την Πέμπτη και αν οι ενοχλήσεις δεν υποχωρήσουν θα κάνει επιπλέον εξετάσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανάφερε:

"Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε χορηγήσει ο Αντρέα Στραματσόνι, είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε γυμναστήριο, ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Ζέκα απουσίασε με άδεια, οι Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο, Εμποκού καιΚουλιμπαλί λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ o Iμπάρμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε προληπτικά στο μέσο της προπόνησης, οι Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμακαι ο Τελάντερ έκανε γυμναστήριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ