ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ατζαγκούν αντί Νίνη στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Με Ατζαγκούν αντί Νίνη στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης δεν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα των πράσινων κόντρα στον Πανιώνιο με τον Ατζαγκούν να παίρνει την θέση του. Νοκ άουτ και ο Κλωναρίδης.

Ο Γιάννης Αναστασίου για μια ακόμη μέρα, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στην αναμέτρηση της Κυριακής και όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα αποτελείται από τους Στιλ, Ζέκα, Κουτρουμπή, Ταυλαρίδη, Νάνο, Λαγό, Αμπέντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπεργκ και Καρέλη.

Ο Ζέκα θα παίξει ως δεξιός οπισθοφύλακας ενώ ο Σωτήρης Νίνης θα μείνει εκτός λόγω του τραυματισμού του με την Καλλονή και τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ατζαγκούν. Ο διεθνής άσος έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες αλλά το πιθανότερο είναι πως ο προπονητής των πράσινων θα επιλέξει παίκτες που είναι 100% ετοιμοπόλεμοι για τη μάχη της Νέας Σμύρνης.

Σε ό,τι έχει να κάνει τον Βίκτωρ Κλωναρίδη τέθηκε οριστικά νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους" Σμύρνης καθώς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (11/9). Ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα και έκανε θεραπεία. Επίσης εκτός είναι και οι Λουντ που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αλλά και οι Βέμερ Σάντσεθ που επίσης έκαναν θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, πάσες, ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδια τακτικής.Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλωναρίδης, ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο έκανε ο Λουντ, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Βέμερ, Σάντσεθ. Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ".

Πήρε θέση για τους "κομμένους"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τώρα σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για τους "κομμένους" αλλά και την Παρασκευή για την απουσία τους από την εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας υποστήριξε ότι οι Μέντες, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης και Σταματάκης προσκλήθηκαν στην εκδήλωση αλλά δεν παραβρέθηκαν μετά από θέληση τους λέγοντας: "Προσκλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών αλλά οι τέσσερις συγκεκριμένοι επέλεξαν να μην προσέρθουν".

Και αναφορικά με το πρόγραμμα που ακολουθούν από 1/9 σημείωναν: "Από την 1/9 αποφασίστηκε να προπονούνται ξεχωριστά με άλλο πρόγραμμα και πάντα με κάποιο μέλος του τεχνικού τιμ. Την πρώτη εβδομάδα έκαναν προπόνηση και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με τον Φος, τη δεύτερη εβδομάδα κάνουν ένα άλλο πρόγραμμα με τον Βονόρτα. Δεν ισχύει ούτε ότι απαγορεύτηκε στους τερματοφύλακες να φορέσουν γάντια, ούτε ότι υπήρξε αλλαγή στάσης και τους άφησε η ομάδα να φορέσουν γάντια. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πρόγραμμα προπόνησης πάνω στο οποίο κινούνται και θα κινούνται οι τέσσερις παίκτες".

Ενώ σχετικά με την ενημέρωση που είχαν εδώ και καιρό οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έλεγαν: "Στον Παναθηναϊκό έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων προπονητή. Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία έχουν ενημερωθεί πάρα πολύ έγκαιρα. Μήνες πριν. Ακόμα και ο Αναγνωστόπουλος που υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου την άνοιξη είχε ενημερωθεί ότι τη νέα σεζόν θα έπρεπε να παίξει σε άλλη ομάδα δανεικός για να πάρει παιχνίδια".

Από την πλευρά τους οι τέσσερις πράσινοι ισχυρίζονταν ότι ποτέ δεν κλήθηκαν και μάλιστα μεταξύ άλλων τόνιζαν ότι ποτέ δεν δίνουν το παρών στα μίτινγκ των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ