ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΣ στον Παναθηναϊκό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έξι απόντες μέτρησε στο απουσιολόγιο του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μετράει έξι απουσίες ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και αυτό γιατί πλην των μόνιμα απόντων, τις τελευταίες μέρες, Τσάβες, Λουτσιάνο και Καμπέσας από το πρόγραμμα απουσίαζαν και οι Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης.

Για τους δυο τελευταίους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες η συμμετοχή τους ή μη στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ και ο "Κούτρου" δεν αποκλείεται να ανεβάσει ρυθμός στις επόμενες προπονήσεις των πράσινων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με έξι προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τσάβες ακολούθησε θεραπεία, οι Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Κουτρουμπής, Χατζηγιοβάνης έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Λουτσιάνο απουσίαζε.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε δύναμη, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι τακτικής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ