ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με άνεση στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός

Με άνεση στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχοντας κλείσει τις άμεσες εκκρεμότητες του ρόστερ, θα κινηθούν στη μεταγραφική αγορά έχοντας την ευχέρεια να παίξουν με το χρόνο.

Με τις προσθήκες των κεντρικών αμυντικών, Σέρχιο Σάντσεθ και Ράσμους Θελάντερ, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τον κύκλο των αναγκαίων και προαποφασισμένων κινήσεων του στο μεταγραφικό παζάρι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, όμως, έχοντας κλείσει τις εκκρεμότητες, έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει το... κερασάκι στην τούρτα στη διάρκεια του καλοκαιριού και να το πράξει στην τιμή που θέλει.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει από τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο την απόκτηση ενός επιθετικού ακόμα, ενώ, παρακολουθούνται οι υποθέσεις των Χάρη Μαυρία και Μεχντί Αμπέντ.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν την άνεση να περιμένουν, προκειμένου να αγοράσουν με το κόστος που κρίνουν οι ίδιοι, χωρίς να κινδυνεύουν να παρασυρθούν από την πίεση του χρόνου.

Επίσης, εάν γίνει δεκτή μία πρόταση πώλησης για κάποιον ποδοσφαιριστή, τότε αυτός θα αντικατασταθεί άμεσα από άλλον ή εάν εντοπιστεί κάποιο "λαβράκι" στην αγορά, τότε, θα κινηθούν άμεσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ