ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Αμπέντ η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με Αμπέντ η αποστολή του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Μεχντί Αμπέντ συμπεριλήφθηκε στην 20αδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου για το ματς της Κυριακής με την Καλλονή. Μέσα και ο Ζέκα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση εκτός οι Μπούρμπος, Εσιέν.

Ο Μεχντί Αμπέντ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και στην Super League αγωνιζόμενος στην αναμέτρηση του τριφυλλιού με την Καλλονή καθώς ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην 20άδα των πράσινων.

Ο 42χρονος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε πλην του Αλγερινού και τον Ζέκα ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε από το ματς με την Γκαμπάλα.

Αντίθετα εκτός έμεινε και πάλι ο Εσιέν ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της διακοπής και εν συνεχεία να κάνει την επίσημη εμφάνιση του ενώ εκτός 20άδας βρίσκονται για ένα ακόμη παιχνίδι οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης.

Επίσης ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στα πλάνα του και τον Χρήστο Μπούρμπο, η μοναδική διαφορά στην αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στην Γκαμπάλα, για λόγους τακτικής και έχει ως δεξί μπακ μόνο τον Νίκο Μαρινάκη και κατά συνθήκη τον Ζέκα.

Ακόμη δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Λουντ και Βέμερ ενώ εκτός είναι και οι Αναγνωστόπουλος, Κότσαρης, Αγγελόπουλος Β. και Τελάντερ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η τελευταία προπόνηση και η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή (30/08/2015 - 19:15 Novasports2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, αμυντική και επιθετική λειτουργία και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Βέμερ και Λουντ απουσίασαν με άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με την ομάδα από την Μυτιλήνη, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την δεύτερη αγωνιστική της Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Καλτσάς και Αμπέντ".

Πήρε το "6" ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Παναθηναϊκού και μετράει αντίστροφα για την επανεμφάνιση του στην Super League. Ο Αλγερινός τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται με το νούμερο 6 στην πλάτη το οποίο τα προηγούμενα χρόνια είχε ο Μέντες ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν.

Άλλωστε το 20 που είχε ο Αλγερινός την πρώτη του χρονιά στο τριφύλλι πλέον εδώ και οκτώ μήνες έχει βρει άλλον κάτοχο. Συγκεκριμένα το έχει από τον περασμένο Ιανουάριο ο Στάθης Ταυλαρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ